keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Pentujen ruokinta alkaa sujua jonkinlaisella rutiiniilla, mutta öiseen heräämiseen ei totu. Jotkut pennuista ovat herättyään todella äänekkäitä. Piippo ei osallistu talkoisin kuin taustatukena.
Pennut syövät jo melko tottuneesti jauhelihaa ja liotettuja nappuloita. Ne kamppailevat keskenään, kiinnostuvat hetkeksi leluista ja rapsuttelevat itseään kuten isommatkin koirat.
Piippo syö ja juo aika hyvin, mutta maito ei riitä. Piipolla on haluja mennä pentulaatikkoon pentuja hoitamaan, mutta hyvin varovaisesti valmiina perääntymään heti, kun pennut alkavat hamuta nisiä. 

 

Feeding puppies goes now smoothly, but waking up in the night is not. Some puppies are really noisy. Piippo does not give support.
The puppies are now used to minced meat and wet puppy feed. They struggle against each others, are somewhat interested in toys and scratch themselves like adult dogs.
Piippo is eating and drinking, but has not enough milk. She likes to go in the puppy box to look after her puppies, but carefully, and is ready to back, when the puppies come too close wishing to have some milk.

2 kommenttia:

  1. Ihani pikku palleroita. Hienoa, että Piippo on toipunut ja pennut näyttää kyllä hyvin syöneiltä. Nauttikaa näistä ihanista Länderin aluista. Odotan innolla kun pääsee niitä nuuskuttelemaan...

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu, että Piippo on paremmassa kunnossa! Ihania pikku pentuja!

    VastaaPoista