torstai 27. syyskuuta 2012

Piippo ei edelleenkään juuri syö eikä eikä varsinkaan juo. Ruokaa on vaikea väkisin antaa, mutta nestettä annetaan ruiskulla suoraan suuhun. Jostain kumman syystä Piippo ei pane sitä pahakseen, vaan jopa lopuksi nuolee ruiskun pään puhtaaksi. Piippo on kiinnostunut pennuistaan, mutta kammoksuu niiden lähestymistä, eikä siis halua pentulaatikkoon eikä imettää. Pennut ruokitaan emonmaidonvastikkeella ja pakkoimetyksellä sekä jo pienellä määrällä jauhelihaa.
Toissayönä alkoi ripuli. Se johtuu luultavasti liiasta ruokinnasta, vaikka saattaa olla myös Piipon antibioottikuurin tai vastikemaidon aikaansaamaa. Antibioottikuuri on joka tapauksessa nyt lopetettu. Tänään ripuli on ohi ja pennut ovat taas kasvu-uralla uudelleen sisutetussa pentulaatikossaan.
Suuret kiitokset saaduista neuvoista!Piippo still has no appetite. She is forced to drink, but she seems not be sorry for that, but licks the point of the syringe. Piippo scares suckling, she must be forced to do it. The puppies are fed by milk substitute and forced suckling, and small pieces of mince meat.
One night before yesterday the puppies got diarrhea, probably caused by over feeding, or the antibiotics and milk substitute. The antibiotics treatment is anyway stopped. Today the puppies are well and again growing in the redecorated puppy box.

1 kommentti:

  1. Hoppas att Pippo fortsätter att krya på sig och att det går bra för er att stödmata valparna.
    Valparna är helt underbara.

    Jannice och Lennart Umeå

    VastaaPoista