sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kaikilla pennuilla on nyt omistajat. Hyviä omistajaehdokkaita jouduttiin jättämään ilman pentua, mutta kuudesta pennusta ei millään riitä kaikille. Kiitos mielenkiinnosta pentujamme kohtaan.

Kaiiki pennut on nyt olleet terveystarkastuksessa ja niiden silmät on peilattu. Mitään huomautuksia ei tullut. 

Pennut on nyt rekisteröity komeilla nimillään: Sapliinan Sieglinde, Siegfried, Siegmund, Siegrun, Siegward ja Siegbald.

Tänään niillä oli pentutesti. Koko pentue oli hyvin tasainen ja hyvä, pistemäärät vaihtelivat 53,5-58 (asteikolla 14-70) ja osuvat kategoriaan, jossa pentu ei ole aggressiivinen ja dominoiva eikä ns. "helppo koira", vaan siltä väliltä. "Ne tarvitsevat johdonmukaista koulutusta ja ovat erinomaisia harrastus- ja kisakoiria."

Tämä oli hyvä viikko.All puppies have now owners selected. We thank those who had interest for our puppies and are sorry that there were not enough to share.

All puppies have been in the health and eye inspection. No remarks, all are well and sound.

The puppies are now registered by their grand names: Sapliinan Sieglinde, Siegfried, Siegmund, Siegrun, Siegward and Siegbald.

The characters of the puppies were tested today. The litter is very even and good by points 53,5-58 on the scale 14-70. Their category is between aggressive, dominating and "easy dog", "needing consisting training and being excellent for hobby and competition purposes".

This was a good week.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti